Calibrare dispozitive

Oferim servicii complete de calibrare pentru companiile de producție industrială. Calibrați-vă instrumentele de măsurare cu noi rapid și convenabil! Solicitați o ofertă cu doar câteva clicuri!

  • Servicii de calibrare certificate, independente de marcă

  • Calibrări la fața locului și de laborator

  • Soluții de logistică flexibile de la ușă la ușă

Cu asistența partenerilor noștri de laboratoare acreditate, efectuăm calibrarea pentru diverse tipuri de instrumente de măsurare, asigurând precizie. Calibrați diferite tipuri de instrumente de măsurare într-un singur loc!

Calibrarea instrumentelor electrice de măsurare

Calibrarea instrumentelor electrice de măsurare, cum ar fi multimetre, osciloscoape, contoare de frecvență și contoare de temperatură.

Calibrarea instrumentelor mecanice de măsurare

Calibrarea instrumentelor mecanice de măsurare, inclusiv contoare de cuplu, șublere, micrometre și instrumente de calibrare.

Calibrarea debitmetrelor

Calibrăm debitmetre, rotametru și senzori de debit pentru a asigura măsurarea precisă a debitelor în litri pe minut, galoane pe minut și alte unități.

Calibrarea instrumentelor de presiune

Calibrarea manometrelor, contoarelor de presiune și a altor instrumente de măsurare a presiunii pentru măsurarea precisă a presiunii.

Calibrarea contoarelor de frecvență și timp

Calibrarea contoarelor utilizate pentru măsurători de frecvență și timp, cum ar fi contoarele de frecvență și temporizatoarele.

Intrebari frecvente

Care este procesul de solicitare a unei oferte?

Solicitarea de ofertă se face în scris, furnizând detaliile dispozitivului și alte informații relevante (certificare, certificat, locație de calibrare). Vă rugăm să completați formularul nostru de cerere de ofertă online. Dacă sunt necesare informații suplimentare pentru o ofertă corectă, colegii noștri vă vor contacta. Detaliile transportului dispozitivului (dacă calibrarea se face în laborator) vor fi clarificate în timpul cererii de ofertă. Veți primi oferta dvs. prin e-mail după aceasta.

Cum funcționează procesul de comandă?

Puteți trimite comanda prin e-mail. Dacă nu suntem încă în sistemul de achiziții al companiei dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pentru ca colegii noștri să vă poată oferi toate informațiile necesare pentru sarcinile administrative.

Ce ar trebui să știu despre transport? Cum ar trebui să împachetez dispozitivele?

Detaliile logistice vor fi clarificate împreună cu colegii noștri în timpul solicitării de ofertă. Daca aparatele dumneavoastra sunt calibrate in laborator, organizam livrarea din usa in usa printr-un serviciu de curierat. Vă rugăm să trimiteți dispozitivele dvs. de preferință în ambalajul lor original. Asigurați o protecție adecvată pentru dispozitivele dvs. folosind folie cu bule sau spumă. Cutiile mai mari pot necesita material de umplere pentru a minimiza mișcarea în timpul transportului.

Ce se întâmplă dacă nu pot trimite toate dispozitivele pentru calibrare?

Vă rugăm să informați colegii noștri dacă nu puteți trimite toate dispozitivele pentru care ați solicitat o ofertă de calibrare. În astfel de cazuri, puteți trimite dispozitivul separat la o dată ulterioară, dar această modificare trebuie coordonată cu colegii noștri.

Ce trebuie să știu despre certificatul de calibrare? Cum o voi primi?

Certificatul de calibrare trebuie să identifice clar instrumentul de măsurare, ușor de verificat prin compararea numerelor de fabricație sau de identificare. Pentru certificatele acreditate, sigla organizației de acreditare (de exemplu, RENAR, NAH, DAkkS) trebuie să apară pe certificatul de calibrare emis. Certificatul poate fi pe hârtie sau digital. La KÖR, considerăm o lucrare de calibrare închisă atunci când clientul a primit certificatul de calibrare.

Contactaţi-ne

Ai întrebări? Trimite-ne un mesaj, iar colegii noștri te vor contacta în termen de o zi lucrătoare!

Mulțumesc! Mesajul a fost trimis cu succes!
A apărut o eroare necunoscută. Vă rugăm să încercați din nou!